Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Gebouwde omgeving • 17 november 2022

Innovattic tekent Paris Proof Commitment

Trots! Deze week hebben wij het Paris Proof Commitment van DGBC (Dutch Green Building Council) officieel ondertekend! Hiermee verbinden wij ons aan de ambitieuze doelstelling om het energiegebruik in de gebouwde omgeving met twee derde te verlagen en de bijbehorende CO2-emissies terug te dringen.

Lauwerens Metz: “Dit is wel een momentje, hoor! Het voelt goed om zo’n grote wereldwijde uitdaging met elkaar aan te pakken. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat ons gebouw Paris Proof is in 2035, we dragen ook bij aan Paris Proof gebouwen van onze klanten. Wij geloven namelijk dat een duurzaam gebouw begint bij duurzame gedragsverandering en dus zitten we met partijen om tafel die écht een positieve impact kunnen realiseren binnen de gebouwde omgeving. Dan heb je het onder andere over gebouweigenaren, adviseurs en installateurs. Deze partijen hebben invloed op het duurzaam en circulair bouwen van gebouwen zelf, maar ook op het duurzamer maken van bestaande gebouwen. Samen met deze partijen kunnen wij met onze digitale oplossingen gebouwgebruikers inzicht bieden in hoe zij kunnen bijdragen aan een duurzamer en meer circulair gebouw en uiteindelijk duurzame gedragsverandering realiseren. Met het Paris Proof Commitment willen wij nog meer organisaties om ons heen in beweging krijgen om te verduurzamen.”

Blijf op de hoogte

Meer van dit soort nieuws? Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe blogs direct in je mailbox.

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor eHealth en Smart Buildings. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024

certification